Cherry protein fluff

0
protein fluff cherry

Kersen proteïne fluff met blauwe bessen topping

Na de kersen protein fluff met kwark nu ook een receptje voor een fluff met melk in plaats van kwark.

Ingrediënten:

  • 200 ml melk (ik gebruik karnemelk)
  • halve bevroren banaan in stukjes
  • 125 gram bevroren kersen
  • 1 schep vanille proteïne poeder (28 gram) – ik gebruik deze: proteine poeder
  • handje blauwe bessen

Zorg ervoor dat je ongeveer 180 gram bevroren fruit gebruikt.

Bereidingswijze:

Doe de karnemelk en scoop whey (= proteine poeder) alvast in een kom. Zorg ervoor dat de kom groot genoeg is zodat je er straks met de mixer in kunt.
Maal nu met een blender de bevroren kersen en banaan helemaal fijn. Let op dat je het fruit niet eerst laat ontdooien.. het is de bedoeling dat het bevroren is anders gaat je fluff niet lukken.

Doe nu het gemalen bevroren fruit bij de melk en proteine poeder in en zet de mixers erin. Mix op de hoogste stand voor 4 à 5 minuten.
Doe de fluff eventueel in een kom en strooi er nog wat fruit of kruimelkoekjes overheen.. eet smakelijk!

De voedingswaarden van deze fluff zijn als volgt:
Kcal: 281
Eiwitten: 27 gr
Koolhydraten: 39 gr
Suikers: 22 gr
Vetten: 2 gr
Dit is uiteraard wel afhankelijk van het soort melk en proteïne poeder dat je gebruikt.

About author

No comments

cherry-protein-fluff

Cherry quark protein fluff

Een protein fluff met kwark Ik had nog een bak Skyr bosvruchten kwark in de koelkast staan en vroeg me af of ik hier ook ...

Powered by themekiller.com