Franse bulldog my story

Lucy is (getting) fat!

10 maart 2018

Even een puppy-zoektocht update! Het is alweer een tijdje geleden dat ik gepost heb, het vorige bericht is van 7 januari dus er is ondertussen al weer veel gebeurd.
Lucy is 2x succesvol gedekt door Marley en heeft op dag 28 een echo gehad. Met de echo is bevestigd dat Lucy drachtig is! Woohooo! Ze kunnen nog niet precies zien hoeveel pups Lucy bij zich draagt. Tijdens de echo dachten ze er minimaal 5 te zien, maar dit is niet heel nauwkeurig. Dit blijft dus nog spannend tot 15 maart, wanneer de pups geboren zullen worden.

Lucy wordt al mooi rond (lees dik), ze lijkt met het uur dikker te worden. Zijn dan ook echt super benieuwd hoeveel pups ze zal krijgen. En natuurlijk nog veel spannender.. of er een geschikte bij zit voor ons, dus nog even de fingers crossed.
Afgelopen zaterdag zijn we nog even op zwangerschapsbezoek geweest bij Chantal en Krijn. Echt geweldig om de beweging van de pups te kunnen zien en voelen ennnn we hebben naar de hartjes geluisterd, zoo mooi! ♡♡♡

Hawbucks Lucy
Bij de laatste meting van afgelopen donderdag was Lucy al 2,7 kg aangekomen, 21,5 cm op de ribben en in de taille 13,5 cm. Denk dat we het allemaal inmiddels wel eens zijn dat ze meer dan 5 pups draagt. Als we rekenen met 400 gr. per pup zou ze er nu dus 7 hebben.

Ben benieuwd hoe de laatste dagen gaan! Het is in ieder geval super spannend nu! Hopen dat alles goed gaat tijdens de geboorte en dat ze op natuurlijke wijze de pups op de wereld zet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply